Nøkkelkontrollsystem med desinfeksjonsfunksjon

desinfeksjon i nøkkelkontroll

Vi introduserer det revolusjonerende nøkkelkontrollsystemet med rensing og innebygd LED-belysning!Våre innovative produkter er designet for å gi en alt-i-ett-løsning for å holde nøklene dine trygge, rene og innen rekkevidde.

Med trusselen om bakterier og virus i hodet, er nøkkelkontrollsystemene våre et must for enhver virksomhet - forhandler, kontor eller anlegg.Vår rensefunksjon bruker UV-lysteknologi for å drepe 99,99 % av bakterier på 30 sekunder.Bare plasser nøklene dine i rommet og la vår avanserte teknologi gjøre jobben for deg.Si farvel til sterke kjemikalier og velkommen til en mer bærekraftig, renere måte å rense eiendelene dine på.

I tillegg til desinfiseringsfunksjonen har vårt nøkkelkontrollsystem innebygd LED-belysning, noe som gjør det enkelt å finne nøklene dine selv i dårlig lys.LED-lysene avgir en myk glød som er myk for øynene, men lys nok til å lede deg til tastene.

I tillegg til desinfiseringsfunksjonen har nøkkelkontrollsystemet vårt innebygd LED-belysning, noe som gjør det enkelt å finne nøklene dine selv under dårlige lysforhold.LED-lys avgir en myk glød som er skånsom mot øynene, men likevel lyssterk nok til å lede deg til tastene.Si farvel til å famle rundt i mørket for å finne nøklene dine, og hei til en mer sømløs måte å finne dem på.

Så hvis du leter etter en smartere, renere og mer praktisk måte å oppbevare nøklene på, er vårt nøkkelkontrollsystem med desinfiseringsfunksjon og LED-belysning den perfekte løsningen for deg.Hold nøklene dine trygge, rene og alltid innen rekkevidde med vårt revolusjonerende produkt.

Hold nøklene rene

Innleggstid: mai-04-2023